Holla Online vastaa sivuston Pienlainayhdistys.fi teknisestä toteutuksesta. Sivusto on toteutettu WordPress julkaisujärjestelmällä. Holla Online tarjoaa asiakasyrityksille tukea verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan muun muassa tuottamalla sivustoteutuksia ja digitaalisen markkinoinnin konsultointia.

Digitaalinen markkinointi

Asiakkaiden siirtyessä yhä enemmän verkkoon, digitaalinen markkinointi on tänä päivänä merkittävässä osassa yritysten liiketoimintaa. Holla Online pystyy tukemaan yritysten liiketoimintaa muun muassa hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sosiaalisen median markkinoinnin, kumppanuusmarkkinoinnin, bannerimainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin konsultoinnin avulla.

Holla Online pyrkii löytämään asiakkailleen parhaat tavat markkinoida verkossa.

Lue lisää

Ohjelmistokehitys

Digitaalista markkinointia on hankala toteuttaa, jollei yrityksellä ei ole verkkosivuja. Holla Online tarjoaa myös tähän avoimen lähdekoodin toteutusratkaisut. Avoimessa lähdekoodissa positiivista on kehitystiheys sekä lisenssimaksuttomuus. Verkkosivut voidaan toteuttaa esimerkiksi Drupalilla tai WordPressillä, riippuen asiakasyrityksen tarpeista. Holla Online tarjoaa myös verkkokaupparatkaisuja, jotka toteutetaan joko Magentoa tai WooCommercea hyödyntäen.

Aina eivät valmiit ratkaisut kuitenkaan tarjoa sitä, mitä asiakasyritys vaatii. Jos yrityksen liiketoiminnallisia tarpeita ja toimintapaa joudutaan muuttamaan sovelluksen vuoksi, ollaan väärällä tiellä. Holla Online tarjoama ohjelmistokehitys lähtee liikkeelle asiakasyrityksen tarpeista, vaatimuksista ja toiveista. Tiiviillä vuorovaikutuksella ohjelmistokehitys tuottaa halutun lopputuloksen.

Lue lisää